top of page

man. 05. nov.

|

Kamstrup

Kamstrup

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

05. nov. 2018, 18.00 – 21.00

Kamstrup, Industrivej 28, 8660 Skanderborg, Danmark

Guests

Om arrangementet

Kamstrup havde i 2017 en rekordomsætning på DKK 2,1 mia. og et overskud før skat på DKK 311 mio. Et rigtigt stærkt afsæt for den nye CEO Kim Lehmann, der tiltrådte i begyndelsen af 2018. Kim er vores vært ved dette besøg, hvor vi skal høre om Kamstrups fantastiske udvikling og visioner for fremtiden:

”Som frontløber inden for digitalisering og med et stærkt fokus på at udvikle analyseværktøjer, der gør det muligt at udnytte vigtige data, hjælper vi vores kunder med at reducere spild i energi- og vandforsyningen. Denne database-baserede indsigt i kundernes netværk er helt afgørende for forsyningsselskaberne, når de skal optimere deres drift og forretning", udtaler Kim Lehmann.

Nyt vandcenter udvikler nye løsninger

Inden for vandmåling oplever Kamstrup fortsat stigende efterspørgsel på intelligent måling. Virksomhedens ambition om at drive den teknologiske udvikling i forsyningssektoren fra mekanisk til intelligent måling har ført til tocifret vækst. Det har bl.a. resulteret i åbning af et nyt vandcenter i Stilling sidste år. Centret rummer en udviklingsafdeling og et højteknologisk produktionsanlæg, der understøtter virksomhedens fokus på automatisering og udvikling af nye produkter.

100 nye stillinger i 2017

Innovation og vækst skabte mere end 100 nye stillinger sidste år, og et tilsvarende antal nye stillinger forventes oprettet i indeværende år. Gå ikke glip af denne forrygende indsigt i et lokalt industrieventyr.

Del dette event

bottom of page