top of page

man. 04. sep.

|

Aarhus

AU - The Kitchen - september 2023

Erhvervs Forum Aarhus inviterer til et inspirerende foredrag, hvor vi bliver klogere på denne fantastiske udvikling og de udfordringer og muligheder, der er opstået undervejs.

Du kan ikke længere tilmelde dig
Se andre begivenheder
AU - The Kitchen - september 2023
AU - The Kitchen - september 2023

Tid & sted

04. sep. 2023, 18.00 – 21.00

Aarhus, Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus

Guests

Om arrangementet

Aarhus Universitet har forvandlet sig fra en traditionel uddannelsesinstitution til en visionær og udadvendt aktør inden for dansk erhvervsliv.

Fra at fokusere primært på store virksomheder har universitetet via The Kitchen nu omfavnet bredden og især start-ups og iværksættervirksomheder, hvor de selv spiller en aktiv rolle.

Erhvervs Forum Aarhus inviterer til et inspirerende foredrag, hvor vi bliver klogere på denne fantastiske udvikling og de udfordringer og muligheder, der er opstået undervejs. Erhvervsdirektør, Lone Ryg Olsen vil dykke ned i universitetets rejse og mission og dele de vigtige indsigter, der er opnået.

Forbered dig på at blive inspireret og motiveret til at tænke ud af boksen. Lone Ryg Olsen, vil træde ind på scenen og dele sine erfaringer, visioner og indsigt. Hun vil bl.a. fortælle om, hvordan din virksomhed kan blive en integreret del af denne utrolige rejse.

Del dette event

bottom of page