top of page

man. 06. mar.

|

Kolind

Aarhus Airport / Generalforsamling - marts 2023

Vi bliver i transportens tegn, idet vi skal ud og besøge Aarhus Airport og høre om alle de nye ting, der sker derude. Vores vært er Lars Dige, som er bestyrelsesformand derude. Vi afholder også den årlige generalforsamling i forbindelse med dette arrangement.

Tilmelding ikke muligt længere
Se andre begivenheder
Aarhus Airport / Generalforsamling - marts 2023
Aarhus Airport / Generalforsamling - marts 2023

Tid & sted

06. mar. 2023, 18.00 – 21.00

Kolind, Ny Lufthavnsvej 24, 8560 Kolind, Danmark

Guests

Om arrangementet

Program:

Oplægget serveres af Bestyrelsesformand Lars Dige Knudsen, Sr. Director David Surley & Route Developer og CCO Lars Rønnov.

Vores vært for aftenen er førstnævnte, Lars Dige, og hvis man kender ham ret, så ved man nok, at han selvfølgelig ikke har inviteret os uden at arrangere en hulens spændende rundvisning.

Vi skal opleve den transformerede lufthavn på nærmeste hold, og får lov at komme med behind the scenes af denne. Alle lufthavnens nye faciliteter svinger vi selvfølgelig også forbi, så vi kan få slukket vores nysgerrighed for lufthavnens nye terminaler, overnatningsmuligheder, restauranter, shoppingmuligheder og meget mere. Desuden skal vi høre om ledelsen fremtidsplaner for lufthavnen.

Generalforsamling

I forbindelse med arrangementet afholder vi vores årlige ordinære generalforsamling.

Til sidst har Martin Ib sørget for, at vi får stillet sulten med en lækker middag.

VIGTIGT

Parkering:

Der er 5 timers gratis parkering. Dvs. man kører ind på de kameraovervågede parkeringsarealer uden at betale, da systemet selv registrerer, at man kører ind og ud.

Security:

Alle skal igennem Security, hvilket bevirker at de normale regler vedrørende væsker, skarpe genstande, metal mm. er gældende i forbindelse med gennemgang inden arrangementet.

Del dette event

bottom of page