04.09.17 - FIRST MONDAY: Det vilde arbejdsmarked

Mens både du og vi andre har holdt sommerferie i Erhvervsforum Aarhus, så har verden udviklet sig. Her tænkes ikke kun politisk.
 

Teknologisk set brager udviklingen videre, og landets topledere erkender at den virksomhed, de selv leder, ikke har sin kerneforretning om 3 år. Derfor sætter vi i EFAA det nye arbejdsmarked på agendaen i et brag af et setup d. 4. september.
 
De vilde og dygtige i Aarhus
Vi mødes i Grisk, der holder til i et af byens gamle fabrikslokaler bag chokoladefabrikken. Her er det lykkedes tatovør, gallerist, magasinudgiver, modedesigner og andre kreative at skabe et af de mest progressive og åbne arbejdsmiljøer i Aarhus. Vi får deres historie.
 
Den vilde restauratør

Derefter går vi ad en lille gang ind på Masvino. Der får vi en super buffet med sortfodsskinke og alverdens andre lækkerier og selvfølgelig god vin. Stedet åbner ekstraordinært denne mandag for EFAA og charmen og stemningen vil byde os velkommen. Der bliver en times tid til netværk og spisning.
 
Politikernes vilde rådgiver om fremtidens arbejdsmarked

EFAA har teamet op med Claus Skytte, der er rådgiver for Folketingets erhvervsordførere, Erhvervsministeriet og Regeringen omkring den nye teknologis indflydelse på vores arbejdsliv og samfundsstruktur. Claus er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, internetisering og automatiseringen, som ændrer vores verden lige nu, og han har skrevet flere bøger om emnet. Den seneste "Kunstige kolleger” fortæller om den kunstige intelligens og de robotter, der allerede nu er igang med at transformere vores verden, dit arbejdsliv og din dagligdag. 


Aftens program

18.00-18.30 Velkommen og netværk
18.30-18.50 Historien om de vilde og dygtige i og omkring Grisk
18.50-19.50 Spisning og netværk
19.50-20.50 Foredrag og dialog ved Claus Skytte
20.50-21.00 Afrunding og tak for i dag


Sted

Grisk og Vinbar Masvino
Klosterport 4B (Indgang fra porten ved Klostergade 32 - helt ned for enden)

Parkering kan foretages i Sallings eller Magasins parkeringshus.

Tid og sted

04-09-2017 18:00
Klosterport 4B
8000 Aarhus C