FIRST MONDAY: Fremtidens musik formater - Sted: Musikhuset Aarhus

 I 80´erne var Aarhus en magtfaktor i dansk musik, stort set alle top sælgende artister havde bopæl i 8000C. Samtidig med disse blomstrede også andre musikvirksomheder op, og specielt når det kom til elektronik har Aarhus plantet sig solid på verdenskortet, virksomheder som Martin, TC Electronic vidner om den styrke Aarhus har når det kommer til udvikling, ikke mindst set i lyset af at disse virksomheder i dag er ejet af store koncerner som Harman (Martin) og Music Group (TC Group).

 

Gaffa - 30 år i musikkens tegn

Historien om et medie der har overlevet alle op og nedture gennem 30 år. I dag er Gaffa nok det mest vigtige musik kommunikations medie i den Skandinaviske entertainment branche. Det “lille” fagblad fra baggården i ø-gade kvarteret har vokset sig til at udgive gratis magasinet Gaffa i hele Norden, og har på mange måder sat sit aftryk, lokalt som internationalt. Direktør Robert Borges har været med i stort set alle år og kommer og fortæller om bladets historie, om de mange forskellige tiltag gennem årene og ikke mindst hvordan erhvervslivet i Aarhus kan samarbejde med Gaffa.

ReelTrak - Musikbranchens nye distributions format

En ny spændende Aarhus virksomhed er netop i gang med at udvikle en hel ny distributions format indenfor musik, et format som allerede er blevet udnævnt til at være “the next big thing”, bl.a, beskrevet ved: ReelTrak have developed a unique music platform for the music industry and with this created a paradigm shift for all people with interest in music. A new way of “thinking” – software defined music. Få muligheden for at få et indblik bag ReelTrak, oplev en helt ny musik platform der skal lanceres i 2016 og hør bl.a. hvordan ideen er opstået og ikke mindst - da ReelTrak bl.a. er støttet af innovations midler fra Aarhus, hvordan dette har fungeret for ReelTrak.

 

Invero - Produktions setup bagved opsætningen af Matador på Vilhemsborg Festspil.

Stor succes for årets festspil med opsætningen af Matador - man hvad sker der bagved scenen, og hvordan styres den totale event produktion. Selv en “amatør” opsætning kræver en professionel produktion. Hvor kan lyd, lys og scene udstyr gøre en forskel. Kan en erhvervs virksomhed profilere sig bedre via samarbejde med entertainment industrien. Kasper Kjær fra virksomheden Invero kommer og fortæller om livet “Behind The Scenes”.

Tid og sted

02-11-2015 18:00
Thomas Jensens Alle 2,
8000 Aarhus C